tjanster

Våra tjänster

Vi har detat in våra tjänster i två områden:

  • Bastjänter som veckostädning och kontorstädning. Kunden bestämmer förstås själv om dessa tjänster ska utföras varje vecka eller varannan. I veckostädning kan ingå strykning. Då är vi tacksamma att det finns en hel och ren strykbräda samt ett ångstrykjärn som är också helt och rent. Bra att tänka på är att skjortor ska torkas på galgar, inte i torktumlare.
  • Övriga tjänster är storstädning, flyttstädning, fönsterputs och byggstädning. Vid fönsterputsning rengör vi hela karmen och fönsterblecket. Vi utför också lättare trädgårdsservice som att rensa rabatter, klippa gräset och häcken.

Behöver ni hjälp med att köra till återvinningen så ordnar vi det. Vill ni att jag ser till er sommarstuga och städar innan ni kommer, så gör vi det också. Vi kan även handla frukosten till er!

Vårt mål är att kunder ska känna sig trygga när de släpper en städälva i sitt hus/lokal/kontor. Jag sköter alltid själv rekrytering och utbildning av ny personal.

Vi skriver avtal med våra kunder så att båda parter ska känna sig trygga. Uppsägningstiden är 1 månad och vi har ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti.

Välkommen att kontakta oss för en offert eller ett hembesök!